Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NON STOP

2014.03.13

A film logikai hibáktól hemzseg, néhol a fszültség is leül kissé, ugyanakkor szórakoztató és látványos alkotás. Én nagyon élveztem nézni, bár így utólag gondolkozva róla, tényleg rengeteg kis lyuk tátong a forgatókönyvben.

TÖRTÉNET: 

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti non-stop járaton. Egy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára. Egyedül Marks az, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a teljes legénység meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani az káosz uralta helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket: az FBI, az Interpol, és még a Fehér Ház is azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a non-stop járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

AJÁNLOTT:  Mindenkienk, akik mostanában rá vannak kattanva Liam Neesonra, mint akcióhősre. A repülőgépes, klausztrofóbb történeteket kedvelőknek.

A film 65% os szerintem.

non-stop-liam-neeson.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.